ПОХОДЖЕННЯ СУШІ

Суші - це популярний вид їжі, яким насолоджуються люди у всьому світі. Шматочки риби, загорнуті в рис і морські водорості, суші - це швидка і приємна закуска або їжа, яка вам може сподобатися. Суші має цікаву історію, і є кілька різних типів суші і методів приготування. К Вашим услугам заказ суши пермь бесплатная доставка и широкий ассортимент блюд по выгодной цене.

ПОХОДЖЕННЯ СУШІ

Суші виникли в Південно-Східній Азії як спосіб збільшити термін зберігання риби, помістивши її в ферментований рис. Китайський словник 4-го століття містить символ, який означає мариновану рибу з рисом і сіллю. Люди виявили, що, коли вони поміщали солону рибу в ферментований рис, рибу консервували шляхом засолювання. Це був самий ранній тип суші. Коли варений рис починає процес бродіння, виділяються молочнокислі бацили. Бактерії взаємодіють з сіллю, щоб маринувати рибу.

ЯК РОБЛЯТЬ СУШІ

Суші складаються з маленьких шматочків сирої риби, загорнутих в рис і водорості. Морські водорості, які називаються норі, збирають за допомогою підводних бамбукових мереж. У той час як деякі суші виробляються серійно з використанням роботів, кращі суші готуються вручну. Суші роли готуються шляхом вибору певних видів риби, які відповідають найвищим стандартам за вмістом жиру, кольором і смаком. Шеф-кухар суші відрубує невеликі шматочки риби і поєднує їх зі спеціями, такими як корінь імбиру. Васабі і соєвий соус зазвичай використовуються для ароматизації суші-ролів. Кухарі використовують тип оцту, який зроблений з ферментованого рису, щоб приправити рис, який використовується, щоб оточити рибу і спеції. Нарешті, рулон загорнутий з деякими норі.

ТИПИ СУШІ

Є багато різних видів суші. Деякі з найбільш популярних видів риби, які використовуються для приготування суші, включають блакитного тунця, лосося, краба і креветок. Існує п'ять основних типів суші, які ви можете знайти в ресторанах, включаючи наступні:

Нгірі - Топпінг з риби, що подається поверх суші рису

Маки - риба, оточена рисом і оточена водоростями

Урамакі - Риба, яка зовні оповита водоростями з рисом

Темаки - Суші-рол в формі конуса

Сашимі - риба, яка подається сама по собі без рису або водоростей

ЧИ МОЖНА ПРИГОТОВИТЬ СУШІ?

Якщо ви новачок в суші, вам може бути зручніше починати з приготованих страв. Є кілька видів суші, які готуються. Наприклад, каліфорнійський рулет містить штучний краб, приготований разом з авокадо і огірком. Якщо ви замовляєте суші з вугра, його завжди готують.

ЧИ МОЖУТЬ СУШІ ЗАХВОРІТИ?

Захворіти суші можна через забруднення бактеріями або вірусами. У США навряд чи вас нудить від паразитів в рибі. Риба, яка використовується в суші, несе такий же ризик бактеріального забруднення, як і інші види м'яса.

РИБА СУШІ

Не існує стандарту щодо використання ярлика «риба суші». Коли ця етикетка використовується в магазині, це просто означає, що риба найвищої якості, і ви можете відчувати себе комфортно, вживаючи її в сирому вигляді. Риба миттєво заморожується на човні після того, як її зловлять, що вбиває всіх паразитів, яких вони можуть містити.

Суші мають прекрасну історію і є дуже смачним блюдом, яке подобається багатьом. Ви можете спробувати суші, які пропонуються в вашому місцевому ресторані, починаючи з того, що вам найбільш зручно, перед тим, як спробувати нові види. Якщо ви зухвалий сорт, ви можете спробувати купити високоякісну суші-рибу, рисовий оцет, рис і обгортки з морськими водоростями, щоб спробувати самим.

Copyright © . All Rights Reserved